Portarul Alex Cruceru, refuzat la Spitalul Floreasca

jucator
jucator

Portarul echipei Posada Perișani, Alexandru Cruceru, a căzut miercuri pe teren în minutul 119 al partidei împotriva celor de la Apă Craiova pentru Liga 3, disputat la Rovinari, Gorj, după un presupus accident vascular cerebral. Adus ieri cu elicopterul SMURD la Bucureşti, la spitalul Bagdasar-Arseni, Cruceru şi-a revenit din comă după 24 de ore, iar după mai multe investigații, medicii i-au recomandat internarea la Spitalul Floreasca, care refuză, însă, să-l primească pe fotbalist.

După ce Alex Cruceru a căzut miercuri pe terenul de fotbal, în timpul partidei Apă Craiova - Posada Perişani, a fost transportat de urgență la spitalul din Tîrgu-Jiu, unde intră în comă la ora 20:00. Se decide transportarea lui Cruceru cu elicopterul SMURD, iniţial la Institutul de Boli Cerebrovasculare Bucureşti, apoi la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde ajunge după aproape o zi de comă, scrie prosport.ro

Fotbalistul are momente de conştienţă, 1-2 minute pe oră, dar rămâne conectat la aparate şi nu poate respira singur. Spasmele la nivelul creierului sunt mari motive de îngrijorare pentru medici, drept pentru care au hotărât să îi facă un RMN.

În urma RMN-ului efectuat azi, s-a descoperit că Alexandru are un vas de sînge subţiat la nivelul capului. În plus, portarul are probleme şi cu respiraţia, avînd momente în care simte că nu mai are aer. El a fost supus şi unui test EKG după ce a acuzat înţepături în zona inimii.

În urma efectuării EKG, s-a dovedit că goalkeeperul ar avea probleme la inimă, motiv pentru care medicii de la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală au recomandat transferul de urgență al lui Alex Cruceru la Spitalul Floreasca.

" În acest moment Cruceru se află la Baltazar-Arseni, dar aici ni s-a spus că trebuie transportat urgent la un spital unde să i se ofere tratament specializat. Ni s-a recomandat spitalul Floreasca, dar acolo nu vor să îl primească; domnul doctor de la Baltazar a vorbit acolo şi ne-a zis că nu vor să îl primească", a spus Daniel Duroi, preşedintele Posada Perişani.

Alexandru Cruceru are șanse mari să îşi revină. Doctorul jucătorului a declarat că este mult mai optimist în privinţa însănătoşirii pacientului său. Corneliu Toader spune că portarul nu mai este intubat şi nu a avut niciodată sânge pe creier, aşa cum se vehicula ieri.

"Şansele sunt foarte mari de a-şi reveni, răspunde la stimuli, nu are sânge pe creier şi nici nu a avut vreodată. Sunt mult mai optimist cu privire la şansele de recuperare. Nu mai e intubat, nu mai e ventilat artificial şi a început să şi articuleze primele cuvinte", a declarat pentru liga2.ro doctorul jucătorului de la Posada Perişani, Corneliu Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel