POR 2014-2020: peste 2.000 de contracte de finanțare în sprijinul mediului privat

Fonduri
Fonduri

MDRAP a semnat 2.062 de contracte de finanțare pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii, valoarea totală a contractelor depășind 4 miliarde de lei.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020, a semnat 2.062 de contracte de finanțare pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii, valoarea totală a contractelor depășind 4 miliarde de lei.

Proiectele vizează investiții în sectorul privat, prin Axa Prioritară 2 (îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii) — Prioritatea de investiții 2.1 (promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri), respectiv Prioritatea de investiții 2.2 (sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor).

Prin finanțarea celor peste 2.000 de microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii, Programul Operațional Regional va contribui la crearea a peste 7.000 de noi locuri de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel