POR 2014-2020: peste 2.000 de contracte de finanțare în sprijinul mediului privat

Mihai Ciobanu / 19 iul 2018 / 11:39 Salveaza PDF Comentarii
Fonduri
Descriere foto: Fonduri

MDRAP a semnat 2.062 de contracte de finanțare pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii, valoarea totală a contractelor depășind 4 miliarde de lei.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020, a semnat 2.062 de contracte de finanțare pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii, valoarea totală a contractelor depășind 4 miliarde de lei.

Proiectele vizează investiții în sectorul privat, prin Axa Prioritară 2 (îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii) — Prioritatea de investiții 2.1 (promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri), respectiv Prioritatea de investiții 2.2 (sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor).

Prin finanțarea celor peste 2.000 de microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii, Programul Operațional Regional va contribui la crearea a peste 7.000 de noi locuri de muncă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25