Popescu - Hagi, proiect de viitor: PLECĂM împreună

Gică Popescu că Gică Hagi ar putea pleca din România la finalul sezonului. "Baciul" crede în intenţiile "Regelui" de a pleca din România şi anunţat că ar putea pleca împreună, urmând să se implice împreună într-un proiect. 

Chiar dacă Hagi va pleca, Popescu e convins că Academia nu va avea de suferit deoarece "Regele" o va lăsa pe mâini bune.

"Îl cred, îl cred foarte tare. El ar fi putut pleca în fiecare an. Am fi putut pleca împreună, dar nu am făcut-o pentru că el a vrut să rămână aici. Poate să antreneze la un nivel foarte înalt, a avut proiecte puse pe masă, dar ţine foarte mult la proiectul de Viitorul.

La sfârşitul sezonului, cu siguranţă (n.r. - ar putea pleca). Probabil că mai sunt şi alţi antrenori care pot conduce Viitorul în aceeaşi strategie pe care a stabilit-o Gică. Sunt convins că Academia are resursele necesare pentru a continua şi fără Gică. S-ar putea să plecăm împreună. O să aflaţi la un moment dat", a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

[citeste si]

Fostul căpitan al echipei naţionale a României a abordat şi subiectul nemulţumirilor lui Hagi, fără a oferi detalii. "Baciul" crede, la rândul său, în varianta Ionuţ Lupescu la preşedinţia FRF. "Nu mă pune să vorbesc despre lucrurile care ţin de intimitatea lui Gică. Spune lucruri de ani de zile, a spus ani de zile. În momentul în care spui şi te apropii de adevăr încep reacţiile.

Oricât de mult şi-a bate Hagi gura să spună, lucrurile rămân acolo. Cine vrea să candideze la alegeri se află într-o mare întârziere. Trebuie să vi în paralel cu un proiect şi cu o echipă. Niciun personaj care ar putea să fie o soluţie de viitor nu şi-a anunţat candidatura.

Dacă va alege să facă acest pas, Ionuţ este o variantă foarte bună", a spus Gică Popescu, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel