Popa, consilier al lui Ponta: Nu suntem colonie. Emisarul SUA nu vine să ne facă unghiuțele

Radu Popa, unul dintre consilierii premierului Victor Ponta, rezonează cu un alt sfătuitor al șefului Guvernului, Gyorgy Frunda, care a spus, joi, că SUA privesc România cu superioritate, precizând că țara noastră nu este o colonie.

Deputatul a afirmat, miercuri seara, la B1 Tv, că asistentul secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, nu vine pe 10 ianuarie la București "să ne verifice dacă avem unghiuțele curate" sau "să ne tragă de urechi".

"În mare parte, sunt de acord cu afirmațiile domnului Frunda. Vizita secretarului de stat american (asistent al secretarului de stat - n.red.) nu a fost reflectată așa cum trebuia să fie reflectată. Nu vine nimeni să ne verifice dacă avem unghiuțele curate. Eu sunt de acord că nu suntem colonie. (...) Subsecretarul american de stat nu vine în România să ne tragă de urechi", a declarat Radu Popa, citat de ziare.com.

Referindu-se la programul Victoriei Nuland, anunțat, miercuri, de Departamentul de Stat, fostul membru al PPDD spune că acest lucru "nu înseamnă că vine în mod special la București, ci înseamnă că Bucureștiul a fost inclus în turneul subsecretarului de stat american. Cred că ar trebui ambasada americană să vadă care este agenda doamnei subsecretar, pentru că vine la invitația ambasadei, presupun".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel