Pop și-a anunțat DEMISIA. Ceartă aprinsă cu Turcescu, cere DOVEZI. "Plec mâine"

Liviu Pop și Robert Turceascu s-au certat în direct. 

Liviu Pop și Robert Turcescu și-au schimbat câteva replici dure pe tema legii carantinării și a dezbaterii din Comisia Juridică, în direct la B1 TV. În plus, Turcescu l-a acuzat pe Pop că pe vremea când era ministru al Educației a desființat instituții care verificau plagiatul.

Liviu Pop: N-am desființat nicio instituție, nu mai intrați în logica aceasta și nu săriți de la una la alta. Eu înțeleg că aveți obsesia aceasta, dar nu are nicio legătură. Documentați-vă că nu strică! În calitatea dvs. de fost cetățean care s-a informat bine, mai informați-vă în continuare! Nu am desființat nimic. Eu vă întreb: Dacă dvs. îmi dovediți că eu am desființat un singur lucru, eu îmi dau demisia din Senat! Dvs. vă dați demisia din Cameră dacă nu aveți acest lucru?

Robert Turcescu a continuat cu acuzațiile, moment în care Liviu Pop s-a aprins și a continuat cearta: "Eu vă repet, domnule deputat, că deja o țineți de vreo patru ani de zile în Parlament pe subiectul acesta. Repet, nu am desființat nimic, nu mă mai acuzați. Dacă-mi dovediți că am desființat o instituție, eu plec mâine din Senatul României! Dar dacă nu-mi dovediți, plecați dvs. din Camera Deputaților?". 

Nu s-a înțeles dacă Turcescu a dat un răspuns și care ar fi fost acela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel