Ponta vrea să schimbe structura ministerelor. Gabriel Oprea, vicepremier fără portofoliu

Antonescu
Antonescu

 Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, luni, că structura ministerelor va fi profund schimbată față de ce a fost în ultimii ani. UNPR nu va avea niciun portofoliu, dar Gabriel Oprea va avea un post de vipremier, a mai anunțat Ponta.

Victor Ponta a declarat, luni, după întâlnirea lu liderii UDMR, că formațiunea maghiară nu va mai fi cooptată la guvernare.Ponta și-a menținut poziția de a păstra un dialog cu UDMR în vedera schimbării Constituției, a sistemului electoral, al drepturilor și libertăților minorităților, dar și față de descentralizarea regională.

Referitor la UNPR, premierul desemnat a declarat că până la unificarea  acestui partid  cu PSD, UNPR nu va deține niciun portofoliu. Totuși, Gabriel Oprea va avea un post de vicepremier fără portofoliu.

 Despre numirea lui Nicolae Păun într-un post de vicepremier, Victor Ponta a susţinut că nu s-a discutat niciodată cu grupul minorităţilor naţionale despre funcţii în Guvern.

 La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că până acum în interiorul partidului nu s-a discutat despre nominalizările pentru funcţiile din Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel