Ponta: Videanu iese ca păduchele în frunte

Victor-Ponta dc
Victor-Ponta dc

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara la emisiunea "Subiectiv" a Antenei 3, că refuză să discute cu "Videanu de la borduri," adăugând că fostul primar al Capitalei nu face decât să iasă "ca păduchele în frunte."

Șeful Executivului spune că deocamdată refuză să poate o conversație cu Adriean Videanu, menționând că la momentul în care ARD îl va propune pe fostul primar al Bucureștiului pentru funcția de premier, atunci "vom sta de vorbă." Domnul Videanu are prostul obicei de a ieși 'Ca păduchele în frunte'. Congresul USL a votat pentru ca eu să fiu prim-ministru. Dacă ARD va vota pentru domnul Videanu ca prim-ministru, atunci vom sta de vorbă. Dacă nu, cu cine să stau de vorbă, cu Videanu de la borduri?," spune premierul. "Ce să vorbesc eu cu Videanu, despre borduri, despre Duță, despre CNSAS? Acestea sunt toate acte de natură penală," a continuat șeful Guvernului.

Victor Ponta a vorbit și despre relația sa actuală cu Traian Băsescu și despre cum va evolua aceasta după alegerile parlamentare. "Nu știu care va fi relația noastră după alegeri. Noi suntem adversari politici. Dacă președintele nu se va implica în campania electorală, e bine pentru USL. Eu cred că vom avea majoritatea voturilor. Dacă președintele își încalcă independența politică și de implică în campania PDL și PPDD va fi și mai bine pentru România deoarece românii își vor aminti de alegerile din vară," declară premierul. Victor Ponta s-a arătat convins că președintele Traian Băsescu va recunoaște votul popular, chiar dacă USL va câștiga majoritatea la alegerile parlamentare din decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel