Urmărește emisiunea live


Ponta urechează Guvernul Cioloș: NU A FOST MODIFICAT, deși ar fi trebuit să fie

Fostul premier Victor Ponta revine cu un nou atac la adresa Guvernului Cioloș, după ce s-a adoptat ordonanța prin care au fost modificate Codul Penal și Codul de Procedură Penală, atrăgând atenția asupra a ce nu a fost modificat "deși ar fi trebuit să fie". Totodată, Ponta lansează voalat și un reproș la adresa colegilor săi de partid pentru faptul că nu au luat o poziție critică față de acțiunea Executivului, precizând că a văzut reacții doar din partea APADOR CH și a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Am vazut ca doar APADOR CH si presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu au avut curajul sa critice public neconstitutionala si abuziva Ordonanta de Urgenta a Guvernului "LUI" prin care s-au modificat pe sest zeci de articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala /
- doresc sa va amintesc insa ce NU A FOST MODIFICAT prin acea Ordonanta - desi ar fi trebuit sa fie!!!

Citește și: Război total Ponta-Guvernul Cioloș. Se construiește drumul spre Dictatură

La data de 10 Februarie 2016 a fost adoptata Directiva Europeana privind "dreptul la un proces echitabil - noi reguli privind garantarea prezumtiei de nevinovatie" ( vezi mai comunicatul oficial al CE) / aceasta prevede OBLIGATIA pentru tarile membre UE de a modifica legislatia penala si de procedura penala astfel incat sa se asigure :

1. Interdictia pentru autoritatile publice sa faca referiri la vinovatia unei persoane inainte de a se fi pronuntat un judecator

2. Obligatia pentru procuror de a demonstra si proba vinovatia unei persoane ( nu a acesteia de a-si demonstra nevinovatia!!!).

3. Dreptul persoanei acuzate de a nu face declaratii

4. Dreptul oricarei persoane de nu fi judecat in lipsa

Credeti cumva ca Doamna Raluca Pruna Macovei a catadicsit sa propuna implementarea acestei directive europene ( care este obligatorie si se refera la drepturi fundamentale)???? Pai doamna Pruna a spus deja , in sensul gandirii Macovei/Stalin/ISIS , ca "drepturile sunt un lux"!!!!

Avand in vedere sabotajul deliberat din partea Ministrului Pruna voi lucra impreuna cu parlamentarii juristi si cu Presedintele Senatului sa traducem noi oficial respectiva Directiva Europeana si sa o prezentam ca proiect de lege! Cu siguranta ca toti parlamentarii o vor vota ( cu exceptia doamnei Gorghiu Dej si a altor marionete de care nu are sens sa mai pomenim pentru ca oricum au devenit irelevanti)!", a scris duminică seară pe Facebook, Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel