Ponta, ultimatum pentru Băsescu. Întâlnire la Cotroceni

agerpres_7548316
agerpres_7548316

Victor Ponta se întâlnește, joi, cu Traian Băsescu, la Cotroceni, potrivit Antena 3. Premierul l-a somat pe președinte să promulge legea certificatelor verzi până miercuri, 19 martie.

Traian Băsescu a primit un ultimatum de la Palatul Victoria. Președintele este așteptat să promulge legea certificatelor verzi până miercuri.

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, joi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţi ai companiei ALRO Slatina. Discuţiile s-au bazat pe problema certificatelor verzi, în contextul dezbaterilor din spaţiul public referitoare la Legea de aprobare a OUG 57/2013.

Victor Ponta a dat asigurări că Guvernul sprijină intrarea în vigoare a legii până miercuri, 19 martie 2014. "Primul-ministru cere preşedintelui României promulgarea de urgenţă a legii de aprobare a OUG 57/2013, pentru a rezolva problema semnalată de reprezentanţii ALRO şi a evita generarea unor creşteri de preţuri în domeniul industriei româneşti și al prețului pentru consumatori", se arată în comunicatul de presă primit de la Palatul Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel