Ponta: Udrea, când ne critică, ne aduce voturi

Premierul Victor Ponta este de părere că Elena Udrea prin criticile sale nu face altceva decât să ajute USL-ul în alegeri. Această concluzie a tras-o în urma afirmațiilor făcute de Elena Udrea conform cărora aparatul guvernamental a fost mărit cu 40%.

[caption id="attachment_239074" align="alignleft" width="276"] sursă foto: Mediafax[/caption]

"Aş vrea să iasă cât mai des doamna Udrea să ne critice. Nimic nu cred că ne poate ajuta mai mult la vot", a spus Ponta.

Deputatul PDL, Elena Udrea, acuză Guvernul afirmând că este cel mai scump și cel mai neperformant, de asemenea este nemulțumită de faptul că numărul secretarilor de stat și al consilierilor personali a crescut cu peste 40%. Udrea a depus o declarație politică prin care este atrasă atenția asupra neregulilor cu privire la politica de personal a administrației centrale.

"Dacă în timpul Cabinetului Boc existau doar 18 miniştri (cu prim-ministru cu tot), atât de grijuliul Executiv Ponta numără 21 de miniştri. O creştere de 3 miniştri care au propriul aparat administrativ, chiar dacă nu au portofoliu. Numărul de secretari de stat din Guvernul USL este cu peste 40% mai mare decât în mandatul lui Emil Boc. Dacă la momentul demisiei Cabinetului PDL existau 32 de consilieri de stat, ei bine, în acest moment, acest număr a crescut cu 14, la 46. Acest lucru face ca Guvernul Ponta să fie, fără îndoială, unul dintre cele mai numeroase de după Revoluţie. Fiecare dintre aceşti secretari de stat au propriul cabinet, cu proprii consilieri personali, cu secretară şi şoferi. Ei sunt adevăratele termite ale USL, care au ca sarcină să toace tot în calea lor şi să pregătească spornic alegerile din toamnă", susţine Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel