Ponta știe prezidențiabilul surpriză al Dreptei: "Ne confruntăm, dacă va fi nevoie"

Premierul Victor Ponta este sigur că președintele Traian Băsescu a creat partidul Mișcarea Populară pentru ca Elena Udrea să candideze la alegerile prezidențiale. Prim-ministrul spune că este pregătit de o confruntare electorală cu Udrea la prezidențiale, dacă va fi cazul.

"Eu cred că în partea cealaltă lucrurile sunt lămurite: va candida doamna Udrea. În partea noastră, vă anunțăm după 25 mai", a declarat Ponta, luni seară, la România Tv. "O să candideze doamna Udrea și la noi o să decidem după 25 cine candidează (...) Păi, nu-i normal? De ce credeți că i-a făcut partidul ăla cu oamenii ăia care spun 'da, da, da, ț,ț,ț", asta e", a continuat șeful Guvernului.

Întrebat dacă este pregătit de o luptă electorală cu Elena Udrea, Ponta a răspuns: "Electoral, oricând, în rest ați văzut că președintele se gândește la altfel de confruntări (...) Electoral, dacă va fi cazul, o să vedem".

Premierul a negat existența unui plan de refacere a USL fără Crin Antonescu, precizând că plecarea fostului șef al Senatului de la președinția PNL nu este o condiție ca Uniunea să-și reia activitatea.

"PNL decide singur cine e lider, dacă ei decid că e tot dl Antonescu, foarte bine, dacă decid că e altcineva...", a spus Ponta.

Șeful Guvernului crede că PNL scade în sondaje pentru că Antonescu a scos partidul de la Guvernare fără explicații.

El a reiterat că USL trebuie reunificat pentru a-și duce la capăt proiectul de căpătâi, anume înlăturarea "regimului Băsescu".

"Orice USL este posibil. Din punctul meu de vedere USL este mai important decât oricare dintre liderii USL, inclusiv decât mine", a punctat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel