Ponta: Știți unde e ministrul de Interne? Iată cum ne-a păcălit Iohannis

Ministrul afacerilor interne, Dragoș Tudorache, a participta joi la reuniunea Consiliului Justiție și Afaceri Interne care va avea loc la Luxemburg.

Victor Ponta a comentat acest subiect la România TV.

[citeste si]

"Domnul ministru de Interne este la Consiliul JAI (Justiție și Afaceri Interne). Întrebare retorică evident: Este pe agenda JAI intrarea României în Schengen așa cum ne-a promis Klaus Iohannis când a venit domnul Hollande la București? Răspunsul este nu. Deci iar ne-a păcălit, domnul Iohannis, că ne bagă în Schengen. Nici nu este pe ordinea de zi. De ce s-a dus acolo dacă această chestiune nu este pe ordinea de zi?", a zis Victor Ponta la România TV.

"Domnul Iohannis are toate defectele lui Traian Băsescu, dar este mult mai slab decât Traian Băsescu. A văzut la televizor că au fost inundații. Unde au fost inundaţii? La casa dumnealui din Florida? E îngrozitor. Aşa demagogie nu am văzut nici la Traian Băsescu. Mă refer la declarațiile de astăzi. Habar nu are ce se întâmplă în țară. Habar nu are. Probabil nu citește hârtiile pe care le-a primit. Se știe de când anunță ANM, se pregăteşte ISU", a mai zis premierul.

"Iohannis are toate defectele domnului Băsescu, dar nu are și puținele calități. Unul dintre defecte - exact ca Traian Băsescu - este că nu cunoaște limba română, poate știe în germană, proverbul acela... ce ție nu îți place, altuia nu îi face. La ce mă refer. Am fost lângă domnul Iohannis fizic, nu sufletește. În 2009, când PSD-PNL l-au propus premier. (...) Nu l-am ales eu pentru funcția de premier în 2009. A fost ales de Mircea Geoană și Crin Antonescu. Era neamț. Doar asta îl recomanda ca să fie premier", a adăugat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel