Ponta: Tăiem banii din bugetul d-lui Băsescu pentru referendum?

antonescu_ponta
antonescu_ponta

Copreședinții USL, Crin Antonescu și Victor Ponta, au declarat, miercuri, după ședința de urgență de la Palatul Parlamentului, că Traian Băsescu încearcă să stârnească un nou scandal, dar treaba Guvernului este de a guverna, nu de ”a da din gură”.

”Un nou scandal. Trebuie să mai şi muncim, că scandaluri am tot avut în ultimii ani. Ce vrea domnul preşedinte...e cetăţean, are dreptul, foarte bine. Noi vom îndemna cetăţenii să vină la referendum şi să voteze «Da», domnul Băsescu îşi va îndemna susţinătorii să vină să voteze «Nu». Tragem linie şi vedem dacă au fost mai multe răspunsuri de «Da» decât de «Nu»”, a spus Victor Ponta.

Liderul PSD și cel al PNL au avut un discurs comun legat de afirmațiile președintelui din timpul emisiunii de marți seara de la B1. Crin Antonescu a răspuns că nu discută ”mahalagismele” lui Băsescu, iar Victor Ponta a spus că afirmațiile despre un președinte ”paiață” sunt ”neserioase” și anti-europene.

”Și dacă nu vor veni 50% la referendum, o să tai din bugetul d-lui Băsescu banii de referendum?”, a întrebat retoric premierul. După ce jurnaliștii i-au semnalizat că președintele este dispus să aplice noul prag al referendumului, de 30%, Ponta a spus că prin aceasta șeful statului recunoaște constituționalitatea proiectului de lege, în prezent atacat la CCR de Opoziție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel