Ponta susține că Viviane Reding este în campanie electorală pentru PDL

“Doamna Reding nu are habar. E în campanie electorală pentru PDL” și de aceea critică Guvernul de la București, a declarat premierul Victor Ponta miercuri seară la România TV, referitor la ultimele declarații făcute de comisarul european pentru Justiţie, Viviane Reding, la finalul unei reuniuni a Comisiei.

“Doamna Reding nu are habar. E în campanie electorală pentru PDL, că sunt din aceeaşi familie politică şi comite un gest de campanie electorală, pentru PDL”, a răspuns Victor Ponta, cu privire la declaţiile recente ale comisarului european.

“Doamna Reding este cea care, informată de către Monica Macovei, a informat că am arestat şase judecători de la Curtea Constituţională”, a mai spus Ponta, adăugând că din cele 11 puncte solicitate Guvernului de preşedintele CE, şapte sunt îndeplinite deja, inclusiv cea cu prezenţa la referendum.

La observația moderatorului emisiunii ”Ultima oră”, la care a fost invitat premierul, că Viviene Reding, în calitate de  comisar european ar putea avea și alte surse de informare în afară de Monica Macovei, Victor Ponta a replicat că „e comisar de la PPE”. „Tot doamna Reding spunea că nu ne primeşte în Schengen, deşi de aderarea la Schengen se ocupa un alt comisar. Deci ea are o campanie politică”, a adăugat premierul Ponta.

“Preşedintele (CE, Jose Manuel) Barroso şi-a exprimat preocuparea într-o declaraţie foarte puternică şi a prezentat 11 cerinţe”, a declarat, miercuri, Viviane Reding, după care a adăugat că “nu s-a întâmplat nimic nou de la acel moment”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel