Urmărește emisiunea live


Ponta: Sunt convins că Băsescu a și depus o plângere la DNA

Victor Ponta 24
Victor Ponta 24

Premierul Victor Ponta îi transmite președintelui Traian Băsescu să se adreseze Direcției Naționale Anticorupție dacă știe vreo faptă de corupție a sa.

Traian Băsescu a lansat un atac violent la adresa premierului, joi seara, în timpul unei conferințe de presă. Șeful statului a spus că Ponta este ”profund corupt” și își ascunde ”hoțiile” sub ordonanțele de urgență. Întrebat de jurnaliști cum răspunde acuzațiilor lui Băsescu, Ponta a răspuns că este de datoria oricărui funcționar public să sesizeze DNA-lui orice faptă de corupție pe care o cunoaște.

"Nu am văzut ce a zis domnul președinte (...) Eu am treabă de obicei. Domnia sa ( n.r. — Traian Băsescu) nu are (...) Sunt convins că a și depus o plângere la DNA astăzi. E obligația domniei sale ca înalt funcționar public dacă cunoaște vreo faptă de corupție să meargă astăzi la DNA și să depună plângere. A depus azi? Atunci dacă nu a depus, hai să vorbim de lucruri serioase", a spus primul-ministru, vineri, la Alba, citat de Agerpres.

Șeful Guvernului și ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova, au inspectat vineri după-amiază Loturile 2,3 și 4 din Autostrada Orăștie-Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel