Ponta sugerează că Iohannis ar trebui să preia modelul lui Antonescu

Crin Antonescu a demisionat de la conducerea PNL după ce scorul partidului la europarlamentare a fost sub așteptările sale. Victor Ponta se întreabă dacă nu cumva același lucru ar trebui să facă și Klaus Iohannis dacă nu va obține 35% din voturile românilor la prezidențiale.

VEZI ȘI: Șoc. Cum arată și cu ce se ocupă în prezent fostul director OTV

Întrebat cum stă în sondajele PSD, Victor Ponta a zis: "Am înțeles că dl Klaus Iohannis va lua 35%, foarte bine, vom vedea duminică seară. Obiectivul PSD nu este 35%, cât are Klaus Iohannis, ci este 37,5%, scorul nostru de la europarlamentare. Dacă va fi mai mult ne bucurăm. Vă amintesc că domnul Klaus Iohannis a pus mâna pe PNL pentru că dl Crin Antonescu și-a asumat rezultatul la europarlamentare. Pentru că nu a luat 20% din voturi, fiind un om de onoare, Crin Antonescu și-a dat demisia. Eu cred că dacă dl Klaus Iohannis nu va lua 35% din voturi la alegerile prezidențiale, nu știu ce face. Își dă demisia? Nu mi-e clar. Duminică seară este cel mai bun sondaj: votul oamenilor".

Crin Antonescu anunţase că va demisiona dacă PNL nu obţine 20% la alegerile europarlamentare.

"Evident că la un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulţumit, e un rezultat sub aşteptările noastre. Aşa cum am anunţat în timpul campaniei electorale, neatingerea obiectivului stabilit pentru europarlamentare este un eşec pe care, ca preşedinte, mi-l asum", spunea Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel