Ponta: Spre deosebire de Kovesi, eu nu știu ce vorbesc oamenii în privat

Premierul Victor Ponta spune că nu are idee dacă social-democrații se plâng de procurorul șef al DNA în discuțiile private pentru că, "spre deosebire de Kovesi, eu nu știu ce vorbesc oamenii în privat".

Întrebat dacă pesediștii reclamă modul în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, își face activitatea, premierul Ponta a răspuns, vineri, la Adevărul Live, că nu s-au ridicat astfel de probleme în partid. "În privat, nu știu. Spre deosebire de Kovesi, eu nu știu ce vorbesc oamenii în privat", a punctat prim-ministrul.

Victor Ponta este de părere că Laura Codruța Kovesi, asemenea șefilor altor instituții, precum SRI sau CCR, ar trebui să-și ducă mandatele până în ultima zi.

"Nu e normal să mă exprim eu despre cine trebuie schimbat, dar toți cei care au mandate legale, constituționale, trebuie să-și ducă la bun sfârșit mandatele. Doi, cred că implicarea președintelui și a ministrului Justiției în numirea procurorilor-șefi generali este o opțiune neviabilă, eu am susținut că trebuie lăsat la îndemâna CSM", a declarat Ponta. 

Mai mulți lideri politici aflați în vizorul DNA s-au plâns că procurorii abuzează de interceptări și le "scurg" în presă.

Răspunsul premierului, întrebat dacă îl va grația pe Voiculescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel