Ponta: Sondajele vor stabili candidatul la prezidențiale din partea PSD-ACD

ponta
ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că va candida la prezidenţiale din partea alianţei PSD - ACD cel care se va afla în sondajele de opinie pe primul loc în preferinţele electoratului.

Va candida din partea alianţei PSD - ACD la funcţia de preşedinte cel care va fi în sondajele de opinie pe primul loc în preferinţa electoratului, a spus Ponta, răspunzând unor întrebări ale cititorilor Hotnews.

Liderul social-democrat a mai arătat, de asemenea, că susţine ideea unui candidat comun la alegerile care au un singur tur, cum ar fi cele pentru desemnarea preşedintelui de Consiliu Judeţean, iar la celelalte, susţine el, dacă va fi posibil candidat comun va fi foarte bine.

Întrebat dacă nu consideră că senatorul Miron Mitrea avea dreptate în primăvara anului trecut, când propunea public o alianţă PSD-PNL, înregistrată la tribunal şi candidaţi comuni la alegeri, Ponta a precizat că în 2010 cele două partide nu erau pregătite pentru acest pas, informează Agerpres

În 2010 nu erau încă pregătite pentru asemenea alianţă. Mă bucur că şi dl. Mitrea m-a ascultat pe mine şi eu pe el. Şi ajungem la momentul potrivit la o soluţie bună, a susţinut el.

Totodată, Ponta şi-a exprimat convingerea că scandalul Porumbacu - expresie folosită de preşedintele Traian Băsescu într-un interviu la TVR atunci când făcea referire la liderul PNL, Crin Antonescu - reprezintă un neadevăr.

Sunt convins că scandalul 'Porumbacu' este un neadevăr, dar îmi amintesc că PSD, în decembrie 2008, din păcate, a semnat un acord cu PDL care era condus de dl. Băsescu şi dl Boc. Aşa că apartenenţa la vechea securitate sau la UASCR în cazul d-lui Boc nu sunt defectele cele mai mari ale unui politician, a mai spus liderul social-democrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel