Ponta, sol de pace. Vrea să facă pasul spre împăcarea cu PDL

ponta blaga dc
ponta blaga dc

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, marți, că face pasul spre împăcarea cu opoziția pentru că ăsta e lucrul corect pe care trebuie să-l facă cel care câștigă, dar, în același timp, le cere celor de la PDL "să iasă puțin din logica de a fi totdeauna contra".

"Sigur că eu voi face pasul pentru că cel care câştigă trebuie să facă pasul spre împăcare. Tocmai în sensul ăsta dădeam acest semnal că trebuie să iasă şi ei din logica de a fi contra, contra la orice", a răspuns Ponta, întrebat fiind dacă face pasul spre împăcarea cu opoziția. Premierul s-a arătat nemulțumit de criticile pe care PDL le-a adus deciziilor luate de Guvern marți, potrivit realitatea.net.

Prim-ministrul consideră că cei de la PDL "trebuie să iasă puțin din logica de a fi totdeauna contra, că au o perioadă de opoziție." Când vii şi critici trebuie să citici totul serios, pentru că criticând tot timpul devine serios (...) Adică astăzi am avut treabă. Nu ne-am strâns aşa, că nu aveam ce face, ca să ne critice PDL. Ne-am strâns că aveam de administrat ţara. Şi la fel facem şi sâmbătă, avem şedinţă de Guvern, la fel facem săptămâna viitoare, imediat după Crăciun, iar avem şedinţă de Guvern", precizează Victor Ponta.

Șeful Executivului spune că treaba opoziției este să critice, dar aceasta ar trebui totuși să iasă puțin din logica de "a critica doar ca să se afle întreabă". "Ponta a mai anticipat că e posibil ca opoziției să nu îi placă ceea ce s-a adoptat în ședința de Guvern. E ceva astăzi ce am adoptat în şedinţa de Guvern şi nu le place, nu poţi să spui că nu aveam voie, citiţi articolul 110, citiţi ce spun regulamentele. Nu poţi să pui balerini să vorbească despre Constituţie şi jurişti despre agricultură. Trebuie să fie şi ei un pic mai serioşi, ca să putem să-i tratăm serios", crede premierul.

"A, că nu le place ideea că o să facem o autoritate de supraveghere financiară, că nu o să se mai poată întâmpla toate lucrurile pe care dumneavoastră le daţi pe la televizor, cu domnul Sima de la Hotnews, cu toate alea? Păi normal că nu le place PDL dar e bine pentru România să facem lucrurile astea", conchide șeful Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel