EXCLUSIV  Ponta și Orban - Daniel Zamfir, scandal. Atac suburban. Replica senatorului ALDE

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a răspuns, prin intermediul DC News, atacurilor care au venit din partea liderului PRO România, Victor Ponta dar și din partea liderului PNL, Ludovic Orban, după ce guvernatorul BNR Mugur Isărescu a fost audiat în comisia economică a Senatului. 

"Am văzut că nu numai Ponta a folosit un limbaj jignitor la adresa mea, ci și Orban a zis că m-am făcut de râs și că nu mai fac nici cât două cepe degerate. Oamenii ăștia... din care unul se vrea prim ministru... nu spun nimic despre fondul problemei, despre realități. Adică este o problemă cu calcul ROBOR-ului? Oamenii plătesc nejustificat ratele mari? Deci problema e că Zamfir e huligan, dar ceva despre ratele oamenilor nu vă interesează? Nimic despre faptul că ROBOR-ul a crescut de cinci ori în șapte luni, nu spuneți nimic? Despre felul în care s-au dat creditele în franci elvețieni și despre care Parlamentul European spune că au fost înșelătoare? Nimic despre asta? Să luăm apărarea băncilor când plătim dobânzi de trei ori mai mari decât în Occident?", a replicat Zamfir.  

Ce a afirmat Victor Ponta


"Atacul golănesc, huliganic pe care l-am văzut la adresa lui Mugur Isărescu, din partea unui senator ALDE, înseamnă că România o să plătească dobândă mai mare la titlurile de stat. Nu o să plătească golanul ăla, ci românii. Dacă avea o treabă golanul ăla cu Isărescu era O.K., dar a fost toată conducerea BNR”, a declarat Victor Ponta.

VEZI ȘI:

Daniel Zamfir, după audierea lui Isărescu: Este un lucru mai puțin observat

Orban, atac la Zamfir: Sunt convins că îi pare rău


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel