Ponta şi Kelemen au semnat acordul de intrarea a UDMR la guvernare

ponta-kelemen
ponta-kelemen

Premierul Victor Ponta și liderul UDMR, Kelemen Hunor, au semnat  acordul cu UDMR. Acesta  prevede că Uniunea sprijină programul de guvernare al USL, votat de Parlament în decembrie 2012, a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

"Am discutat în cadrul USD, cu domnul Constantin, cu domnul Oprea, le-am prezentat rezultatul negocierilor cu grupul minorităților și cu UDMR, le-am spus despre discuția cu PP-DD, toți trei suntem de acord să susținem în fața partidelor noastre propunerile pentru structura guvernului, compoziția politică și numele pe care le vom propune. (...) Primul punct din acordul cu UDMR este faptul că UDMR sprijină programul de guvernare votat de Parlament în decembrie 2012. Semnăm acord și cu minoritățile, este un acord pe care îl aveam într-o formă asemănătoare din 2012", a spus Ponta la Palatul Parlamentului.

Premierul Ponta a ţinut să sublinieze că România are nevoie de stabilitate în acest moment, fapt întărit de celelalte partide ce vor face parte din noul Guvern.

"România are nevoie de stabilitate. Dacă avea nevoie de stabilitate în 2012, cu atât mai mult are nevoie acum, mai ales că la graniţa noastră există conflicte", a spus premierul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel