Ponta şi Cioloş, partide. Dragnea: Disperare mare. Au început să-şi desfacă conservele

Ponta - Ciolos
Ponta - Ciolos

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut un comentariu şi asupra mişcărilor de pe scena politică făcute de către Victor Ponta şi Dacian Cioloş. 

Întrebat cum comentează alianţa electorală încheiată între USR şi PLUS - partidul lui Dacian Cioloş, Liviu Dragnea a declarat: Securtiştii şi-au facut două partide: unul de stânga şi unul de dreapta. Cel de stânga, Maior şi Coldea, Pro Romania şi cel de dreapta, cu Cioloş. E simplu. E disperare mare dacă au început să-şi desfacă conservele. Ceea ce este de bine", a declart preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Cât priveşte riscul ca PSD să piardă majoritatea parlamentară ca urmare a plecărilor din partid către formaţiunea lui Victor Ponta, Liviu Dragnea a declarat că nu există acest risc. "Majoritatea parlamentară nu se pierde. Majoritatea parlamentară se verifică la legi şi la moţiuni de cenzură. Se pare că s-au păcălit", a spus liderul PSD. Întrebat dacă se aşteaptă ca şi alţi parlamentari să demisioneze din PSD, Dragnea a răspuns: "Nu mă aştept niciodată. Dacă nu mai este niciunul acoperit, nu mai pleacă niciunul. Dacă mai este, mai pleacă". 

Vezi şi: Dragnea, declarații de ultimă oră. Precizările momentului

Buget București. Dragnea: Trebuie să înceteze minciunile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel