Ponta și Băsescu vor participa la parada de Ziua Națională

ponta basescu
ponta basescu

Premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu  au declarat că vor asista la parada organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Premierul, dacă inițial a declarat că va merge și la recepția de joi de la Cotroceni, în cursul zilei de miercuri  a adăugat că nu va merge, pentru că pe invitație nu scrie dacă este invitat ca broscuță, pisicuț sau porc. 

Premierul Victor Ponta a luat decizia de a nu merge la recepția de la Cotroceni, în urma declarațiilor date ieri de președinte, la B1 TV.

Înainte de apariția de ieri a președintelui, premierul Victor Ponta a spus "Voi participa, pe 1 Decembrie, la parada de la Arcul de Triumf, unde înţeleg că va fi şi preşedintele, şi preşedinţii celor două camere". Astăzi, nu a făcut referire la prezența lui la paradă.

Președintele, prezent într-o emisiune de la B1 TV, marți, a spus că se așteaptă să fie fluierat de Ziua Națională. Acuză, în acest sens USL-ul. „Ştiu că pregătesc pentru 1 Decembrie fluieraşii la Arcul de Triumf. E penibil”, a afirmat președintele. „Sigur că mă voi duce. Sunt în ţară, e Ziua Naţională, n-am cum să nu mă duc”, a adăugat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel