EXCLUSIV  Ponta: Semnasem, dar a venit Cioloș și a zis că nu mai vrea cu chinezii. Centrala pe care trebuia să o avem în România, acum se află în Serbia / video

Ponta
Ponta

Victor Ponta a spus cum i-a blocat Dacian Cioloș un proiect.

Premierul a spus că semnase un contract, la Beijing, cu o firmă chinezească. Aceasta urma să construiască la Rovinari o centrală de 400 megawați pe lignit. A venit Dacian Cioloș în funcția de premier și a zis că nu este de acord, a spus Victor Ponta.

„Pe vremea mea, am semnat un contract la Beijing cu o firmă chinezească. Aceasta urma să construiască la Rovinari o centrală de 400 megawați pe lignit, modernă, cu filtre, cu absolut tot ce trebuia. După ce am plecat, a venit Dacian Cioloș și a zis că nu mai facem cu chinezii. Știți unde au făcut chinezii centrala? Peste Dunăre, în Serbia. Aceeași centrală pe care trebuiau să o facă în România. Iar noi acum cumpărăm energie de la ei. Dacă suntem fraieri... cum să zic...”, a spus Victor Ponta la DC News, în emisiunea „Ce se întâmplă” realizată de Răzvan Dumitrescu.

VEZI ȘI: Unde muncește acum Victor Ponta / video

Victor Ponta a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la DC News și DC News TV în emisiunea „Ce se întâmplă?”.

Victor Ponta a spus că acum muncește în diaspora. El consideră că România este „o țară înghețată, în care nu se întâmplă nimic, în care și dacă vorbești, vorbești degeaba, dacă protestezi, protestezi degeaba”.

Întrebat ce mai face, cum este anul acesta pentru el, premierul a spus: „Ca orice român. Muncesc mai mult în diaspora. Dacă nu lucrezi la stat în România, de principiu ajungi prin diaspora să lucrezi pentru că la privat este foarte greu. Se măresc taxele, se măresc impozitele. Sunt probleme grave în zona privată, din păcate. Am ajuns eu, social-democrat, să tot strig pentru firmele private. Și, într-un fel, ca orice român, găsesc soluții individuale. Soluții colective nu cred că există în România”. 

„Eu văd România ca pe o țară înghețată, în care nu se întâmplă nimic, în care și dacă vorbești, vorbești degeaba, dacă protestezi, protestezi degeaba”, a mai zis Victor Ponta la DC News și DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel