Ponta se bate cu Udrea pe PNL, pentru prezidențiale

După alegerile europarlamentare 2014, PNL este factorul cheie, atât pentru partidele de dreapta, cât și pentru PSD. 

Elena Udrea este nemulțumită de rezultatele obținute de partidele de dreapta la europarlamentare 2014. PMP a reușit să își trimită candidați în Parlamentul European. Deputata trage un semnal de alarmă și consideră că alegătorii de dreapta nu au ieșit la vot pentru că au fost dezamăgiți de certurile dintre partide.

VEZI și: Alegeri europarlamentare 2014 - Exit-poll-uri la închiderea urnelor: PSD trece de 40% 

"Pentru formațiunile de dreapta, alegerile sunt un eșec. Nu mă interesează să demisioneze nici Antonescu, nici Blaga. Important este să stăm de vorbă și să găsim un numitor comun. Ar trebui să ne vedem interesul de a-l învinge pe Victor Ponta în turul 2. Altfel, vor defila în toamnă cei de la PSD și nici nu are rost să ne prezentăm la alegeri.", a spus Udrea la B1 TV. 

De cealaltă parte, premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă reacţia PNL după rezultatul alegerilor europarlamentare, înainte de a se decide în privinţa unei eventuale candidaturi la prezidenţiale.

"Primul şi primul lucru pe care îl aşteptăm este să vedem care este reacţia PNL. Probabil că vor avea un congres. S-ar putea să câştige cei care vor refacerea USL, s-ar putea să câştige cei care vor cu Băsescu", a spus Ponta, răspunzând unei întrebări adresate de Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel