Ponta: Schulz nu se va lăsa "minţit şi manipulat" de la Bucureşti

Prezent, vineri, la atelierul PSD dedicat politicii externe, premierul Victor Ponta a declarat că unul dintre obiectivele politice ale partidului este susținerea social-democratului german Martin Schulz la președinția Comisiei Europene, iar dacă va câștiga funcția, acesta va şti câtă bază să pună pe "vorbele" lui Traian Băsescu şi pe ale Monicăi Macovei şi nu se va lăsa "minţit şi manipulat" de la Bucureşti.

"Mâine (sâmbătă - n.r.) o să propun în cadrul Consiliului Naţional un vot pentru susţinerea noastră, însă cred că toţi îl cunoaşteţi foarte bine pe Martin Schulz. A fost de multe ori în România, a fost de multe ori alături de noi, este o personalitate care va însemna, dacă va ajunge preşedinte al CE, că România are în fruntea Comisiei Europene, un om nu doar din familia noastră politică, da' un om care ne cunoaşte foarte bine", a spus Victor Ponta, citează Mediafax.

Potrivit premierului, Martin Schulz "ştie foarte bine şi câtă bază poţi să pui pe vorbele lui Băsescu sau ale lui Macovei" pe care "le-a experimentat prin Parlamentul European. "Deci, o persoană care nu se lasă minţită și manipulată de tot felul de oameni de aici de la Bucureşti, care, de fiecare dată, ne vorbesc de rău la Bruxelles", a conchis Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel