Ponta: Șansele lui Geoană de a deveni candidat sunt ”enorme”

geoana-ponta
geoana-ponta

Președintele PSD, Victor Ponta, a comentat luni în mod ironic varianta în care Mircea Geoană ar putea să plece la PNL, aşa cum l-a îndemnat Liviu Dragnea, arătându-se reticent faţă de acest scenariu, Ponta spunând că el ”ține la liberali”.

Ponta a fost întrebat cum vede o posibilă candidatură la următoarele alegeri prezidențiale a lui Mircea Geoană. ”Dorințele oamenilor nu pot să le comentez, eu fac politică aici, în rest fiecare poate să-și dorească ce vrea, ce are el în suflet”, a replicat liderul PSD. El a mai afirmat ironic despre șansele lui Geoană de a deveni candidat că sunt ”enorme”.

De asemenea, Ponta a fost chestionat cum vede sfatul secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, ca Geoană să se înscrie în PNL dacă dorește să candideze la prezidențiale din partea USL. ”Eu țin la cei de la PNL”, a mai comentat ironic Ponta.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, îi transmite lui Mircea Geoană că potrivit înţelegerii USL candidatul la preşedinţie îl va da PNL şi că dacă el vrea să candideze din nou pentru Cotroceni ar trebui să treacă la liberali.

Citește și:

Mircea Geoană nu exclude o nouă candidatură la preşedinţia României

Dragnea: Dacă Geoană vrea să candideze la preşedinţie, să treacă la PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel