Ponta: Să încerce. Până la urmă o să reuşească şi am scăpat de-o grijă

'Gradul de succes ţine de numărul de încercări', a declarat Victor Ponta, referindu-se la faptul că Universitatea Bucureşti a trimis Ministerului Educaţiei copia tezei de doctorat a acestuia, pentru a fi analizată de CNATDCU, în contextul unor suspiciuni de plagiat.

'Foarte bine. Gradul de succes ţine de numărul de încercări. Să încerce că până la urmă o să reuşească şi am scăpat de-o grijă', a declarat Victor Ponta, la Hotelul Rin, întrebat dacă are emoţii faţă de faptul că lucrarea sa de doctorat va fi reverificată.

Universitatea din Bucureşti a trimis, marţi, către Ministerul Educaţiei dosarul referitor la teza de doctorat a lui Victor Ponta, informează instituţia de învăţământ într-un comunicat transmis AGERPRES.

'Copia tezei a fost transmisă ca răspuns la solicitarea înaintată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice la începutul săptămânii, pentru a putea fi analizată de către CNADTCU în contextul suspiciunilor de plagiat. Universitatea din Bucureşti a trimis, până în prezent, 5 solicitări de retragere a titlului de doctor al domnului Victor Ponta, ca urmare a concluziilor formulate de Comisă de Etică a Universităţii din Bucureşti, care probează verdictul de plagiat, încă din anul 2012. Cea mai recentă solicitare trimisă de Universitatea din Bucureşti în acest sens a fost la începutul lunii martie a anului 2016', se arată în comunicatul citat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel