Ponta, rugat de PDL să-și ceară scuze pentru apelativul “hoți și hoațe” adresat aleșilor Puterii

clement negrut
clement negrut

Liderul PSD Victor Ponta a fost rugat, marți, în plenul Camerei Deputaților de către deputatul PDL Clement Negruț să-și ceară scuze public pentru afirmațiile legate de “hoții și hoațele” din Parlament, cum au  fost catalogați aleșii Puterii.

“Victor Ponta a declarat ieri că <<deputații PSD și PNL nu vor participa la ședință deoarece nu vor să se amestece cu hoții și hoațele>>. Articolul 13 din statutul deputaților și senatorilor face referite la atitudini de dialog a deputaților, e un protest pe care eu personal îl fac și în numele celor prezenți în sală și îl rog pe domnul deputat Victor Ponta, public, să își ceară scuze față de colegii săi parlamentari”, a declarat vicepreședintele grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaților, Clement Negruţ.

Președintele PSD, Victor Ponta, a declara, luni, că Opoziţia nu va participa la şedinţa Camerei Deputaţilor de ridicare a imunităţii lui Mihail Boldea.

“Nu. Dintr-un motiv foarte simplu, este Camera Deputaţilor, conduce doamna Anastase, deci nu sunt probleme la numărat şi este infractorul lor, să vină la serviciu că ei chiulesc de la serviciu, parlamentarii PDL şi să voteze şi vă spun şi de ce. Data trecută când am votat şi noi pentru rudicarea imunităţii, dacă nu mă înşel la doamna Ridzi sau la domnul Păsat, ei au votat contra şi după aceea au zis că am votat noi contra, deci cu hoţii nu trebuie să te amesteci şi cu hoaţele, trebuie să stai departe de ei, au majoritate în Camera Deputaţilor, dacă vin la serviciu pot să voteze mâine”, a precizat liderul PSD, Victor Ponta.

Citește și:

Victor Ponta: Deputații PSD nu vor participa la ridicarea imunității lui Boldea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel