Ponta: România, un fel de Guantanamo în care ai voie să faci orice...

Fostul premier Victor Ponta, invitat, luni seara, la TVR 1, la emisiunea ”România 9”, relizată de jurnalistul Ionuț Cristache, a afirmat că România este un fel de Guantanamo.

Întrebat dacă a dispărut ”binomul”, Victor Ponta a afirmat că nu știe care sunt raporturile actuale, dar că ”spiritul a rămas. Spiritul este toți aleșii sunt periculoși și noi care nu participăm la alegeri (...)  România este un experiment, un fel de Guatanamo”, a afirmat fostul premier.

”Nu suntem niciunul dinte noi îmbrăcați în portocaliu”, a replicat gazda emisiunii, moment în care Ponta a reacționat: ”O să fim, toți, nu cred că e nicio exagerare. Astăzi, când s-a dat decizia CCR, i-a umflat familia lui Ghiță. Înainte, când era câte un scandal, o umflau pe Elena Udrea. Acum nu mai pot pe Ghiță, că nu știu pe unde o fi, îi iau familia. România este un fel de Guantanamo, undeva unde ai voie să faci orice, să vezi ce se întâmplă. Și vedem ce se întâmplă: după ce am fost patru ani pe primul loc la creștere economică, acum avem probleme bugetare, se întâmplă că după ce în fiecare an le-am luat cinci miliarde de euro, de doi ani le luăm zero, se întâmplă  că după ce aveam și noi un cuvânt de spus în regiune, nu existăm. Se întâmplă că dl Trump are o relație foarte bună cu Ungaria și nu zice nimic de România. Nu a apucat niciodată să vorbească cu dl Iohannis”, a declarat fostul premier Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel