Ponta: Refuz să trăiesc într-o ţară fanariotă

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a declarat că nu doreşte să trăiască "într-o ţară fanariotă" care îşi rezolvă probleme mergând la "Înalta Poartă".

 El şi-a exemplificat afirmaţia arătând că Băsescu a refuzat în 2009 să nominalizeze un prim-ministru din partea majorităţii parlamentare.

 "Eu nu am dorit însă să arăt în străinătate aceste lucruri, cum face acum Băsescu, deoarece refuz să trăiesc într-o ţară fanariotă în care problemele sunt rezolvate mergând la Înalta Poartă", a spus Ponta la Realitatea TV.

 Premierul Victor Ponta a adăugat că preşedintele suspendat Traian Băsescu a minţit atunci când a afirmat că este dispus să coabiteze cu USL dacă va câştiga referendumul, membrii USL menţinându-şi opinia că nu poate exista o coabitare cu şeful statului.

 "Băsescu a minţit, nu este dispus să coabiteze", a spus Ponta,

 El a adăugat că, în cazul în care Băsescu va câştiga referendumul, criza politică va fi prelungită cel puţin până în luna noiembrie.

 Întrebat dacă el va demisiona din postul de prim-ministru, Ponta a arătat doar că trebuie derulate discuţiile cu membrii delegaţiei FMI, imediat după referendum, iar în luna septembrie trebuie finalizat proiectul de buget.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel