Ponta răspunde lui DD, din Slovacia: Circul său ne-a costat deja foarte mult

ponta
ponta

Dan Diaconescu a declarat, joi seară, în cadrul unei conferințe de presă organizată în salonul oficial al aeroportului Otopeni că dispune de suma necesară pentru preluarea Oltchim, prezentând chiar și o serie de documente ce ar proba acest lucru. Premierul Victor Ponta, aflat pentru două zile la Bratislava, a reacționat imediat, afirmând că acest "circ" a costat deja foarte mult România şi că speră ca procurorii să analizeze sesizarea penală depusă de OPSPI.

"Circul acesta ne-a costat deja pe toţi foarte mult şi bănuiesc că până pe 9 decembrie vom avea tot felul de astfel de declaraţii. Sesizarea penală a pornit deja şi îmi doresc ca procurorii să aibă mai puţin timp de cine pe ce post se aşează în următorii ani şi să aplice legea", a declarat Victor Ponta, scrie RTV.net.

Premierul Victor Ponta, aflat la Bratislava, unde participă la reuniunea la nivel înalt a grupului “Prietenii Coeziunii”, a arătat că doar prin implicarea procurorilor poate fi transmis mesajul că oricine încearcă să înşele statul va fi pedepsit.

La patru zile după ce OPSPI a anulat licitația pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni la Oltchim, Dan Diaconescu a susținut în cadrul conferinței de presă de joi seară că deţine suma de 43 milioane euro în două conturi constituite la sucursale ale unor bănci străine, în cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro, la care se adaugă și un cont cont constituit în România, cu aproximativ 2 milioane de euro.

Înainte de a prezenta documentele care să ateste că Dan Diaconescu deţine suma, acesta a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta, pe care l-a numit ”Pinochio de România”, patronul OTV considerând că ”mitoman” sau ”mincinos” este prea puțin spus.

"Victor Ponta, această Elena Ceaușescu a USL, cerea tot timpul dovada că noi avem banii", a spus omul de afaceri, cerându-le, ulterior, jurnaliștilor să-l întrebe pe premier de ce nu-și prezintă demisia sau de ce nu arată banii pentru salarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel