Ponta răspunde criticilor venite din mediul internaţional

ponta-guvern
ponta-guvern

Premierul Victor Ponta a răspuns acuzaţiilor venite din mediul internaţional. Ponta susţine că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte justiţia din România, iar integritatea statului de drept nu va fi afectată. Premierul le-a transmis partenerilor internaţionali că acest conflict dintre premier şi preşedinte va fi rezolvat astăzi în Parlament.

„Am dorit să exprim o poziție clară a Guvernului față de evenimentele politice actuale și îngrijorările partenerilor noștri internaționali. În perioada aceasta de conflict între președinte și Parlament, care va fi astăzi finalizata, am avut multe contacte cu partenerii noștri internaționali. Îngrijorările sunt legitime, este obligația noastră să asigurăm faptul că România va rămâne un stat de drept, care respectă standardele europene,” a spus primul ministru.

Acesta a dat asigurări că Guvernul va lua toat emăsurile necesare pentru a se respecta cu strictețe obligațiile care revin Romqniei în baza acordurilor cu FMI, Comisia Europeană și Banca Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel