Ponta, propunere pentru Roman: Cîțu poate primi voturile ProRomânia. Corectitudine sau șobolănie?

Victor Ponta
Victor Ponta

Deputatul Victor Ponta anunță că are disponibilitatea de da voturile de învestire Guvernului Cîțu, însă pune o condiție.

Liderul ProRomânia, Victor Ponta, a postat un text pe pagina sa de pe o rețea de socializare, unde îi face o propunere publică liberalului Florin Roman, în urma căreia ar putea să voteze Guvernul Cîțu:

”Liderul Grupului Parlamentar al PNL face un apel ( sincer - sper) pentru votarea Guvernului " Citu" / si spune (corect, după părerea mea) că România are nevoie de un Guvern stabil care să se ocupe de criza complexă în care se află țara!

Îi fac lui Florin Roman o propunere publică - ca oamenii să vadă clar cine îi minte (jucând în piese de prost gust) și cine le spune adevărul!

Pentru a trece Guvernul "Cîțu" este nevoie de 233 de voturi / PNL a avut 240 de voturi la învestirea Guvernului "Orban" - în condițiile în care nici ProRomânia nici PSD nu au votat atunci! Între timp PNL a mai transferat câțiva parlamentari pesedisti - deci au minim 245 de voturi!

Dacă la votul pentru Guvernul "Cîțu" parlamentarii PNL și aliații săi votează la vedere PENTRU - atunci o să le dau și votul meu (și probabil vor fi și alți colegi de la ProRomania și PSD) !

Nu negociez nimic cu PNL, nu vreau nicio funcție sau avantaj și nu mă bănuiește nimeni că din cel mai acerb critic al lor o să devin peste noapte susținător / dar cred că România are nevoie de Guvern; și vreau să devoalez jocul iresponsabil al PNL facut cu sprijinul și în intelegere cu "conservele" lor plantate în conducerea PSD!

Ce credeți că vor face liberalii? Joacă corect la vedere sau se țin de șmecherii și șobolănii la vot?”, a scris Victor Ponta pe Facebook, făcând referire al un artiicol de presă ce anunța noi racolări PNL de la ALDE și Pro România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel