Ponta, prima reacție privind solicitarea DNA în cazul Oprea

Fostul premier Victor Ponta, invitat luni la DC News Live, a refuzat să facă vreun comentariu pe tema solicitării DNA de începere a urmăririi penale în cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea, argumentându-și decizia.  

"DNA cere urmărire penală împotriva vicepremierului Gabriel Oprea din cauza faptului că a avut loc acel eveniment nefericit cu polițistul de escortă. Aveți un comentariu în legătură cu acțiunea care se face?", l-a întrebat analistul Bogdan Chirieac pe invitatul inteviului, Victor Ponta.

"Nu, tocmai pentru Gabi Oprea mi-este și prieten și mi-a fost și un partener foarte loial. Cred că dacă fac un comentariu acum, nu pot decât să îi fac rău", a declarat fostul premier. 

Întrebat ulterior dacă fostul vicepremier decontează în prezent faptul că i-a fost un partener politic loial, Victor Ponta a spus: "Repet, cred că orice comentariu pe care eu îl fac spunând si asumându-mi faptul că îmi este și prieten și mi-a fost un partener politic corect și loial, nu poate decât să îi facă rău. Și chiar eu vreau să îi fie bine, nu vreau să îi fac rău", a adăugat fostul premier, la DC News Live.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut, luni, sesizarea Senatului pentru formularea cererii de urmărire penale faţă de Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi ministru al Afacerilor Interne, în legătură cu săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul în perioada în care a deţinut funcţia ministerială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel