Ponta, prima reacție după rezultatul alegerilor din Republica Moldova

Fostul premier Victor Ponta reacționează după ce, potrivit primelor rezultate parțiale date publicității de către Comisia Electorală Centrală, după numărarea a 95,05% din voturi, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, conduce în cursa electorală pentru președinție cu 55,48% din voturi.

 
 

"In Moldova a castigat detasat Igor Dodon / in Marea Britanie s-a votat pt BREXIT / in SUA a castigat Donald Trump / in Bulgaria azi a castigat functia de Presedinte candidatul Partidului Socialist ( pro Rusia)!!!

Si pana acum toata Propaganda Sisemului din Romania si toti deontologii fosti "basisti" deveniti "iohannisti si ciolonisti" ne intoxica si manipula ca in Moldova castiga Maia Sandu, ca Marea Britanie ramane in UE , ca Hillary Clinon bate fara probleme!!! Astia au inceput sa creada in propriile lor minciuni si sa traiasca in realitatea lor fabricata! Si tot ei ne spun cum ramane Ciolos Premier si dupa 11 Decembrie - cred ca iar "nimeresc" pe langa! Adica doar la romani mai tine cu Propaganda!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

Totodată, fostul premier își anunță fanii virtuali că, mâine, va prezenta o analiză proprie despre ce înseamnă pentru România alegerile de azi din Moldova și Bulgaria. "Si din pacate nu va fi pozitiva pentru noi", îș încheie postarea Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel