Ponta, prima declarație după întâlnirea cu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a avut luni o scurtă întrevedere cu președintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul partidului. 

"Sunt membru PSD şi deputat PSD şi când mă cheamă preşedintele partidului vin să discutăm. Vin de câte ori are nevoie PSD de mine, cu mare drag", a declarat Victor Ponta la ieşirea din sediul PSD, după întâlnirea cu Liviu Dragnea.

Totodată, Victor Ponta s-a arătat încântat de faptul că toată lumea a înțeles despre ce este proiectul său: "Fundaţia e un lucru foarte bun şi mă bucur că toată lumea a înţeles că se referă la chestiuni care nu sunt politice".

Liviu Dragnea: Victor Ponta nu își face alt artid

D asemenea, liderul PSD, Liviu Dragnea a oferit mai multe detalii despre întrevederea cu fostul premier, precizând și motivul pentru care acesta din urmă se grăbea să plece de la sediul partidului.

"Am convenit de ieri că va fi o întâlnire scurtă, el a trebuit să plece la aeroport, a plecat din țară. Rămâne să ne vedem din nou săptămâna viitoare. În mare, nu pleacă din PSD Victor Ponta, nu își face alt partid Victor Ponta. Fundația pe care a înființat-o este o acțiune a lui, în care eu îl sprijin. Îl ajut cu tot ce pot, în limitele legii și în limitele bunului simț. În primul rând, îl sprijin moral, adică îl încurajez să meargă mai departe cu această fundație", a precizat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a adăugat că "orice coleg e liber să se alăture fundației, cu o singură condiție: să nu afecteze activitatea pe care trebuie să o aibă în partid. PSD, în 2016, este conectat la foarte multe acțiuni", a spus Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, fundația "de care s-a tot vorbit atât" este o structură care va avea foarte multă activitate externă și, afirmă el, este firesc ca Victor Ponta să plece din țară mai des. "Pleacă într-o acțiune care este importantă", a susținut Dragnea.

Victor nu poate să se supere pe PSD, susține Dragnea

În ceea ce privește implicarea lui Victor Ponta în activitatea partidului, președintele PSD a spus că fostul premier este dispus să se implice și se va implica, va sprijini formațiunea social-democrată.

"În perioadele în care va fi în țară, va veni la Biroul Permanent Național. I-am spus că îl aștept la orice ședință a BPN sau Comitet Executiv, atunci când este în țară. Victor este așteptat la orice BPN atunci când va putea să vină. Victor nu va proceda așa cum poate a procedat alt lider al acestui partid, să se supere pe partid, nu poate. PSD i-a dat foarte multe satisfacții, foarte multe poziții în statul român, nu are cum să uite asta și nu va uita și se va implica. Va sprijini partidul în acest an electoral", a arătat liderul PSD.

În ceea ce privește alegerile parlamentare, Dragnea a menționat că Victor Ponta va candida pe listele PSD, la Gorj, "acolo unde a candidat mereu".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel