Ponta, previziune sumbră pentru 2019

Victor Ponta spune că euro a atins cel mai mare nivel din ultimii cinci ani ca urmare a măsurilor "populiste și neserioase" impuse de oameni care nu sunt specialiști în domeniul fiscal. 

"Ma doare sufletul sa vad ca legenda "Mesterului Manole" se aplica iar si iar in biata noastra tara! Am muncit 5 ani ca sa ajungem in cateva luni de unde am plecat .

Ne-am intors la inceputul lui 2012 ! Acum euro este la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani - pentru ca dupa 2012 am avut o politica fiscal bugetara inteligenta si eficienta , stimuland partea economica si aplicand masuri sociale echilibrate si sustenabile.

Solutia exista si acum - sa renuntam la politicile economice populiste si neserioase impuse "de la partid" de oameni care nu se pricep si nu ii intereseaza - sa revenim la programul social-liberal care a avut succes incepand cu 2012 si sa punem in functiile guvernamentale oamenii competenti care sa il aplice ( nu servitorii obedienti ai unui "Sef" trecator ca toti sefii).

Daca va uitati la toate celelalte date economice profunde ( nu doar cursul de schimb, scaderea investitiilor publice, deficitul bugetar dar si al contului curent, deficitul comercial , cresterea dobanzilor, samd) din pacate 2019 poate sa fie un nou an ca si 2009! Inca nu e prea tarziu sa luam masuri!" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel