Ponta: Președintele Băsescu simte că pierde și se răzbună pe România

ponta1
ponta1

Premierul Victor Ponta susține într-o postare pe pagina de socializare Facebook că președintele suspendat Traian Băsescu simte că pierde și de aceea alimentează o temă falsă - aceea a fraudării -, răzbunându-se astfel pe România, fără nicio sfială.

”Referendumul este organizat impecabil, așa cum s-a întâmplat și la alegerile locale. Românii vin la vot în număr mare, ceea ce este un semn bun pentru democrație”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

În opinia premierului, prezența masivă a electoratului la urne, îi confirmă lui Traian Băsescu că a pierdut bătălia cu românii, acesta fiind, de altfel motivul pentru care dezinformează în continuare, susținând că referendumul este fraudat.

”Președintele Băsescu simte că pierde. Asta îl va face să dezinformeze în continuare, inclusiv presa internațională. El continuă să alimenteze o temă falsă - cea a fraudării”, susține Ponta, arătând că prin lansarea acestor minciuni, președintele suspendat afectează credibilitatea statului român, el nesfiindu-se să sacrifice viitorul României doar de dragul funcției.

”Din păcate, pierzând, el se răzbună pe România, mințind în afara țării, riscând să afecteze credibilitatea statului român și să-l arunce în izolare. Agățându-se cu disperare de propria funcție, președintele suspendat nu se sfiește să sacrifice România”, continuă premierul Victor Ponta.

Considerând că în România funcționează democrația, Victor Ponta reamintește că votul democratic liber exprimat al oamenilor decide președintele acestui stat. ”Nu statul de drept și instituțiile democratice sunt în pericol în România, ci funcția unui om - Traian Băsescu; iar decizia va fi luată, ca în orice democrație funcțională, de vocea oamenilor prin vot democratic liber exprimat!”, își încheie postarea premierul Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel