Ponta: PNL mi-a luat o piatră de pe inimă

Premierul Victor Ponta, potențial prezidențiabil al PSD, crede că fostul copreședinte USL, Crin Antonescu, ar fi fost cel mai dificil adversar al său în cursa pentru Cotroceni, astfel că PNL i-a luat "o piatră de pe inimă" când l-a nominalizat pe Iohannis pentru scrutinul din noiembrie.

"Strict la nivel personal, cu siguranță cel mai dificil contracadidat al meu ar fi fost Crin Antonescu. De ce mi-a fost cel mai dificil, în primul și în primul rând pentru că mi-a fost prieten și îmi e greu să mă lupt, chiar dacă nu mai suntem acum, cu oameni care mi-au fost apropiați . Din acest punct de vedere, decizia recentă a PNL mi-a luat o piatră de pe inimă", a declarat premierul, joi, la Adevărul Live.

Ponta a arătat că nu îl va ataca pe Klaus Iohannis pe tema etniei sale, dar n-ar vrea să se creeze complexul străinului salvator. 

Liderul PSD a spus că va candida la alegerile prezidențiale, urmând ca un anunț oficial să fie făcut la sfârșitul acestei luni, la Craiova, în cadrul Consiliului Național al PSD.

”Voi candida, da. Pe 29, marți, voi cere în cadrul structurii PSD sprijinul pentru candidatură. În septembrie avem nevoie de un Congres pentru că procedurile de desemnare văd că sunt deja ridicole”, a anunțat Ponta.

Iohannis candidat, Ponta președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel