Ponta, pentru patru zile în Africa de Sud

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta va pleca luni în Africa de Sud, pentru a participa la Congresul Internaționalei Socialiste, reuniune care are loc din patru în patru ani, informează Guvernul.

De luni până joi, șeful Executivului de la București, Victor Ponta va participa la Cape Town la mai multe reuniuni politice cu ocazia  Congresului al XXIV-lea al Internaționalei Socialiste. Premierul Ponta se va întâlni cu Jacob Zuma, Preşedintele Africii de Sud, precum şi cu alţi şefi de guverne şi lideri ai partidelor socialiste.

Congresul din acest an va fi primul organizat pe continentul african şi va fi găzduit de Congresul Naţional African (ANC).

Potrivit comunicatului de presă al Guvernului, "Congresul va face apel la «o nouă cultură a solidarităţii», iar agenda sa se va concentra pe patru teme importante, preocupări ale social-democraţilor din lume: (1) susţinerea unei economii cu locuri de muncă, creştere şi protecţie socială, ca răspuns al social-democraţilor la criza actuală; (2) lupta pentru drepturi şi libertăţi şi întărirea democraţiei reprezentative în lume; (3) pentru o politică a păcii, sustenabilităţii şi cooperării şi (4) pentru o nouă cultură a solidarităţii între oameni şi între naţiuni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel