Ponta, pe blog: Băsescu - Scaraoţchi. Vezi cine sunt pechinezele sau drăcuşoara preferată

ponta
ponta

Preşedintele Pe Sulfina Barbu şi Raluca Turcan Ponta le-a asemînat cu două "pechineze", iar pe Elena Udrea a numit-o, aproape respectuos, "Drăcuşoara preferată".

„Modul în care îi conduce (pe democrat-liberali - n.r.) este intenţionat năucitor, bazat pe principiile dresajului ştiinţific - bate-i când nu se aşteaptă, dă-le de mâncare cât să nu moară, laudă-i când simţi că o să muşte, distruge-le orice fărâmă de voinţă sau personalitate. Numerele cu Emil Boc sunt parcă desprinse din 'Mihail, câine de circ', cu menţiunea că bietul Emil nu mai obţine nici aplauze şi nici măcar mila publicului, doar din când în nişte zăhărel de la stăpân, cât să mai schiaune un picuţ. (...)Şi-a băgat coada şi la noi, la PSD, dacă au ajuns domnii Oprea, Sârbu şi Diaconescu să realizeze brusc că au trăit în Infern atâţia ani până au primit lumina izbăvitoare. (...)Pentru că îi cunosc bine şi nu uit că mi-au fost prieteni, mă doare sufletul când văd cum sunt şi ei băgaţi în programul de dresaj“, a scris Ponta.

pot da nenumarate exemple de acelasi fel, ideea e aceeasi, dar sigur ca ultimul numar, cel cu indemnizatia pentru mame e cel mai proaspat in minte – intai au sarit pechinezele Sulfina, Turcan &Co ca ele nu vor accepta si o sa sfasie tot daca se intampla asa ceva; a pocnit din bici Sefu si au constatat imediat ca e bine cu un singur an, inca o pleznitura si Boc a facut o tumba cu dubla rasucire mortala. Cum a ramas pana la urma? Dracu mai stie! Nu e cazul sa vorbesc aici de faptul ca exista, normal, si o favorita in Iad, cea mai frumoasa si mai gatita din trupa, dar sa nu intram in chestii personale, si Dracu are o farama de sentiment din vremea cand era inger!

tot Dracu ii spune malefic lui Mircea Geoana la tvr1 ca are multa mizerie in spate (daca se refera la Gusa, inclin sa cred ca stie ce spune), ca nu poate primi onorul militar dar ca poate sa conduca Senatul fara probleme, sa nu-si faca griji; dar nu pe degeaba vine sprijinul, ci conditionat – sa bage in continuare fitile in partidul care il sustine, sa ne reaminteasca prin autointerviuri momentele umilitoare de anul trecut, sa saboteze colaborarea cu PNL prin tot felul de idei nastrusnice si oricum sa dea subiecte care sa acopere discutia publica despre ce face Base (adica Dracu, pardon) cu bugetul, cu Educatia, cu pensiile sau chiar cu cealalta mizerie numita cazul Roberta. Si se pare ca reuseste!

sunt convins ca tot coada lui, in mod insinuos si pervers folosita, are efecte asupra lui Crin. De cate ori Antonescu inteapa PSD, imediat toate oficioasele Dracului incep sa-l laude frenetic, bravo Crin, esti liderul opozitiei, speranta tarii de refacere a Dreptei care va opri Stanga comunista! Nefiind Crin nici ticalos nici prost ca unii din cei mentionati mai sus, atunci coada apasa exact la punctul slab – orgoliul, pe care presara tot felul de prafuri cu efect exaltant, totul ca sa se intample ce spune Dna. Udrea (Dracusoara preferata!) – “PNL si PSD nu au solutii, sunt doar două partide care se ceartă în continuu între ele, dar să le ţină Domnul aşa!” – nu putea sa spuna Dracu si a spus Domnul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel