Ponta: Băsescu face alt joc. Îl doare în cot de acciză

Premierul Victor Ponta spune că președintele Traian Băsescu nu vrea să protejeze interesul cetățenilor prin cruciada împotriva accizei la combustibil, ci caută să se poziționeze ca șef al Opoziției. Prim-ministrul le-a cerut miniștrilor săi să nu-i dea replica șefului statului în problemele care vizează domeniul lor de activitatea.

Ponta a fost întrebat, luni seară, la emisiunea ”Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu, de ce miniștrii cabinetului său nu-i răspund la atacuri președintelui Băsescu.

”Toți miniștrii explică ceea ce fac zi de zi. Eu nu cred că noi trebuie să ne consumăm foarte mult din timp. Nu îl doare nici în cot nici de acciză, dacă îl durea nu le tăia pensiile oamenilor”, a spus Ponta.

În opinia prim-ministrului, președintele caută să fie liderul Opoziției.

”Traian Băsescu îi acoperă pe ceilalți din Opoziție. El e șeful Opoziției, e un joc politic față de care eu le cer colegilor mei miniștri să nu-și piardă timpul, să nu caute vreo logică” în spusele președintelui, a mai spus Ponta.

”După decembrie, viitorul președinte va trebui să fie unul care să nu ne consume nervii pentru o doamnă blondă”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel