Ponta: „Pe 9 decembrie românii vor alege între Băsescu și USL”

Ponta Antonescu
Ponta Antonescu

Co-președinții USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, au îndemnat, cu ocazia unei conferințe de presă, toți românii să vină la vot pe 9 decembrie. Cei doi au declarat că speră ca USL să obțină majoritatea absolută după alegeri și să dea viitorul premier. De asemenea, Victor Ponta i-a răspuns declarațiilor lui Traian Băsescu, potrivit cărora nu va ceda responsabilitatea desemnării premierului către un partid.

Premierul a declarat că preşedintele face declaraţii electorale şi adevărul se va vedea clar pe 9 decembrie când ţara va vorbi: „noi ne dorim stabilitate şi majoritate”.

„9 decembrie e pentru USL momentul adevărului. USL a fost făcut pentru a nu repeta scenariile din 2000 și 2009 și în 2012 - apel la vot pentru toți pentru a face o ruptură clară față de Băsescu și PDL”, a spus Victor Ponta.
„În ultima săptămână fiecare candidat al USL se va concentra pe colegiul său și pe o ultimă acțiune comună vineri la Craiova - apel pentru prezența la vot - deși sondajele vorbesc de o victorie clară la alegeri, eu le cer răspicat echipelor de campanie candidaților să conștientizeze ca și aici ca și în sport nici un meci nu e dinainte jucat. E ultima săptămână și ea trebuie să fie săptămâna eforturilor maxime”, a completat şi Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel