Ponta: PDL a dat mii de certificate de revoluționar false în scop electoral

Victor Ponta
Victor Ponta

Partidul Democrat Liberal a eliberat mii de certificate de revoluționar false, în speranța că-i va folosi pe acești oameni în bătălia politică, a afirmat, luni, premierul Victor Ponta, care a precizat că a cerut Secretariatului de stat pentru revoluționari să le anuleze.

"Au făcut mii de aşa-zişi revoluţionari cei de la PDL. Au dat mii de certificate false - pedelistul lor e în închisoare acuma, cred - însă cei care au rămas pe afară din cei care şi-au primit certificate false vor bani şi ei cred că nu o să le dăm bani celor care nu merită în mod legal şi evident că am cerut şi voi insista - Secretariatul de stat pentru revoluţionari să facă ordine şi să anuleze miile de certificate false pe care PDL le-a eliberat în speranţa că vor avea sprijin de stradă şi că vor folosi aceşti oameni în bătălia politică", a spus Ponta, în debutul şedinţei de luni a BPN al PSD, la care presa a avut acces,

Situația actuală a revoluționarilor este doar una dintre multele ”bombe cu ceas”, lăsate moștenire de către fosta guvernare PDL, a mai arătat premierul Victor Ponta.

"O să prezint şi la presă o informare, la cinci luni de mandat în fruntea Guvernului, sunt 15 bombe cu ceas pe care le-am moştenit de al pedelişti. O să vedeţi acolo că cea mai neagră aşteptare a noastră asupra a ceea ce vom primi de la guvernele PDL a fost îndeplinită, fie că vorbim de ce am găsit la Poştă, Hidroelectrica, Oltchim, la sănătate, educaţie, la armată, peste tot numai şi numai găuri, la indemnizaţia pentru mame, pentru însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi şi inclusiv nemulţumirile pe care le puteţi vedea în faţa sediului (protestele revoluţionarilor - n.r.)", a mai adăugat prim-ministrul.

Zeci de persoane protestează, luni, în faţa sediului PSD din Șoseaua Kiseleff, pentru că nu îşi primesc ajutorul de revoluţionar și pentru a contesta numirea Sorin Vintilă Meşter în fruntea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel