Ponta: Participarea României la Summit, "câine surd la vânătoarea europeană"

Blog_v_ponta
Blog_v_ponta

Victor Ponta, liderul PSD, a criticat dur, într-o postare pe blogul personal, soluțiile lui Traian Băsescu pentru gestionarea crizei interne și europene. Liderul PSD este convins că președintele României participă la Summit-ul de la Bruxelles ”doar ca să se afle în treabă. Sau cum zice românul – câine surd la vânătoare”.

"În mod sigur Traian Băsescu participă la Consiliul European din acest weekend ca să se afle în treabă! Sau cum zice românul – “câine surd la vânătoare”, potrivit lui Ponta.

Totodată, critica co-președintelui USL s-a extins și asupra activității celorlalți lideri europeni în gestionarea crizei şi a problemelor interne, dar şi a recesiunii din zona euro.

”Nu este singurul. Prietenul său Viktor Orban (premierul maghiar) este la fel de iresponsabil și rupt de realitate. Din fericire, cel care reprezenta cu siguranță un demn model de populism și îngâmfare stupidă pentru ambii “estici” – mă refer la Silvio Berlusconi – a dat bir cu fugiîii și ne scutește de obișnuitele sale bufonerii (mă întreb la cine se mai duce Băsescu să se plangă după ce va fi din nou îmbrâncit – la propriu – de un la fel de iritat/plictisit Sarkozy, așa cum s-a întâmplat la Consiliul anterior?!)", scrie Victor Ponta, pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel