Ponta-Orban, război. Candidatul PNL la primărie îi cere socoteală-exclusiv

În mandatul lui Victor Ponta, Corpul de control al premierului a depus o plângere la DNA împotriva lui Ludovic Orban, din cauza autostrăzii Transalpina. Subiectul a fost readus recent în discuția publică, de către Victor Ponta, după desemnarea lui Orban drept candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Invitat la DC News Live, Ludovic Orban i-a dat o replică premierului pe marginea acestui subiect.

"Domnul Ponta s-a ocupat intens de persoana mea și este jenant pentru un prim-ministru în funcție și candidat la funcția de președinte al României să folosească Corpul de Control al premierului pentru răfuiala cu adversarii politici. În ceea ce privește sesizarea, aceasta este făcută în perioada campaniei prezidențiale în care domnul Ponta a fost foarte deranjat de adevărurile pe care le-am spus despre dânsul, de la afacerile de la Turceni-Rovinari până la afacerile imobiliare, la neconcordanța dintre declarația de avere și realitatea imobiliară a domnului Ponta și așa mai departe", a spus Ludovic Orban la DC News Live.

"În ceea ce mă privește nu am nimic de ascuns. Am o carieră în spate de 25 de ani din care 20 de ani am ocupat funcții publice. Niciodată nu am fost subiectul nu a unei anchete de corupție, dar nici măcar a unor suspiciuni legate de corupție. Ca atare, cred că domnul Ponta ar trebui să se concentreze pe problemele personale pe care le are cu justiția și, de asemenea, ar trebui să plătească datoriile PSD-ului către bucureșteni, datorii făcute la lansarea faraonică de ziua domniei sale, la stadionul național", a adăugat candidatul PNL la Primăria Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel