Ponta: O să-l scoatem din închisoare pe Năstase

ponta victor dc
ponta victor dc

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brăila, că îl va scoate din închisoare pe Adrian Năstase.

Aflat la Brăila, cu prilejul lansării candidaților Uniunii Social Liberale, șeful Executivului a declarat că-l va scoate din închisoare pe fostul premier după ce una dintre susținătoare l-a întrebat de Adrian Năstase, scrie realitatea.net. "Domnule Ponta, puteţi să-l scoateţi pe dl. Năstase de acolo de unde este? O să-l scoatem," a replicata liderul Partidului Social Democrat.

Victor Ponta a profitat de ocazie pentru a-i cere din nou demisia președintelui Traian Băsescu. El chiar a glumit pe această temă în timp ce dădea autografe simpatizanților, spunând că de fapt semnează demisia șefului statului. La fel cum îi era obiceiul și adversarului său de la Cotroceni, Victor Ponta a făcut băi de mulțime.

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat prin sentință definitivă, în iunie, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul Calității". El a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a fost candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel