Ponta o compară pe Macovei cu Morticia din "Familia Addams"

monica-macovei-fotomodel
monica-macovei-fotomodel

Monica Macovei atrage ironiile oamenilor politici după pictorialul din revista Harpers Bazaars. Premierul Victor Ponta a comparat-o pe Monica Macovei cu  Morticia, din "Familia Addams". Macovei nu scapă nici de înţepăturile colegilor de partid. Aceştia au spus că scopul lui Macovei este de o detrona pe Elena Udrea ca regină a coafoarelor. 

Solicitat să comenteze faptul că Monica Macovei a apreciat ca "extrem de gravă" referirea sa la trecerea CSM în subordinea Parlamentului, Ponta a precizat: "Dar cine numeşte CSM, nu Senatul?".

"Monica Macovei şi cu ceilalţi, eu nu-i iau în serios. Lăsaţi-o în pace pe Macovei, ştiu că se ocupă cu pictoriale, iar eu nu mă mai uit de ceva timp la «Familia Adams»", a spus Ponta.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, cunoscută pentru apariţiile sobre de la tribunele oficiale, a realizat un pictorial pentru o revistă pentru femei, publicaţie căreia i-a acordat şi un interviu în care a vorbit despre lupta anticorupţie din România.

Pictorialul realizat de Monica Macovei nu este o premieră în rândul democrat-liberalelor. În urmă cu un an de zile, Elena Udrea a acceptat să pozeze în ipostaze provocatoare pentru revista Tabu, când a intrat în pielea unor femei celebre, precum Jackie Kennedy, Margaret Thatcher şi Madonna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel