Ponta: Nu suntem normali la cap, facem o a PATRA criză! Teatru de doi bani

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Pro România, Victor Ponta, a transmis că România se confruntă cu trei crize.

Președintele Pro România, Victor Ponta, a transmis că România se confruntă cu trei crize, iar PNL și PSD generează o a patra, conform Agerpres. Fostul premier a spus, într-o conferință de presă la Buzău, că epidemia de coronavirus, criza bugetar-fiscală și criza migranților de la frontierele Greciei și Bulgariei sunt deja destul de grave.

Trei uragane simultan

„Este ca și când ai avea trei furtuni, trei uragane în același timp, pe de o parte este epidemia de coronavirus, care nu cred că se încheie foarte rapid și cred că este o criză care trebuie tratată 24 de ore din 24, cu maximă atenție. Avem o altă criză, o criză bugetară și fiscală, Comisia Europeană a început împotriva României procedura de deficit excesiv, nu sunt bani decât până în septembrie, nu vor să dea alocațiile, pensiile și lucrurile vor merge din ce în ce mai rău, pe lunile ianuarie și februarie încasările sunt mai mici, nu se dă TVA-ul înapoi firmelor private. O altă criză care nu ține de România, dar care să sperăm că nu ne va afecta, criza migranților care a reizbucnit, este în acest moment un focar la granița vecinului nostru Bulgaria și a Greciei", a afirmat președintele Pro România.

Orice țară are nevoie de un guvern puternic, stabil, profesionist

În aceste condiții, în opinia fostului premier, orice țară normală numește „un guvern puternic, stabil, profesionist".

„Noi nefiind normali la cap, mai facem o a patra criză, ne jucăm un teatru de doi bani, ieftin, cu PSD și PNL în roluri principale. Unii se fac că vor să guverneze, ceilalți se fac că nu-i lasă și uite așa 100 de zile de acum încolo nu avem guvern, că stă bine PNL-ul în sondaje, că PSD-ul nu vrea să se bată că au afacerile lor", a adăugat Ponta.

Liderul Pro România a mai spus că dacă PNL și PSD cred că acest joc îi avantajează, se poate spune cu siguranță că îi dezavantajează pe toți ceilalți români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel